Trusted WordPress tutorials, when you need them most.
Beginner’s Guide to WordPress
WPB Cup
25 Million+
Websites using our plugins
16+
Years of WordPress experience
3000+
WordPress tutorials
by experts

Bluehost Kupong

Betyg:

Bluehost är ett av de äldsta webbhotellen och startade 2002, och är det största varumärket för WordPress webbhotell. De är en officiell och kontrollerad WordPress-rekommenderad leverantör av dostawca hostingu. Det bästa är att våra WPBeginner-användare kan få en exklusiv Bluehost-rabattkod för att spara upp till 75% av paketen för webbhotell. Det betyder att du kan få Bluehost webbhotell för bara 1,99 USD per månad istället för 7,99 USD per månad för ditt första år. Du får också ett gratis domännamn och ett gratis SSL-certifikat. Allt du behöver göra är att klicka på länken under för att göra anspråk på denna Bluehost rabattkod.

Kupongkod
Klicka här
(klicka för att kopiera och öppna webbplatsen)

Hur använder jag Bluehost Coupon Code?

Redaktionell anmärkning: Vi tjänar en provision från partnerlänkar på WPBeginner. Provisionen påverkar inte våra redaktörers åsikter eller utvärderingar. Läs mer om Redaktionell process.

WPBeginners exklusiva rabattkod för Bluehost ger dig upp till 75% rabatt på deras populära hanterade webbhotell för WordPress. Du får också ett gratis domännamn och ett gratis SSL-certifikat. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna under för att lösa in rabattkoden för Bluehost på rätt sätt. På så sätt kan du få maximal rabatt på Bluehost webbhotell.

Det första du behöver göra är att besöka Bluehost website via vår link. Du kommer att se ett message som säger, ”A special offer for WordPress users.”

Bluehost offer for WPBeginner readers

Gå vidare och klicka på den gröna knappen ”Kom igång nu” för att tillämpa det exklusiva Bluehost-erbjudandet och starta kassaprocessen.

Obs/observera: Inga kampanjkoder behövs. Om du besöker Bluehost.com med WPBeginner-länken kommer det exklusiva Bluehost-erbjudandet på upp till 75% rabatt + gratis domän och gratis SSL-certifikat att tillämpas automatiskt.

Först måste du välja din plan för webbhotell: Basic, Choice Plus, Online Store eller Cloud.

Paketet Basic ger dig 75% rabatt och är perfekt för att komma igång med att skapa din första WordPress webbplats eller blogg.

Choice Plus-paketet ger dig också 71% rabatt och är praktiskt om du planerar att ha 3 WordPress webbplatser.

Bluehost Pricing Plans

Click the ”Select” button on the plan you want to purchase.

Därefter kommer du att bli ombedd att enter ditt domain name (t.ex. www.yoursite.com). WPBeginner erbjuder det bästa Bluehost-avtalet, vilket tillåter dig att få ett gratis domain name för ett helt år.

Skriv bara in det domain name du vill ha och klicka på ”Next” för att se om det är available.

Bluehost Free Domain Name

På den sista sidan måste du skapa ditt nya Bluehost-konto.

Du kan registrera dig genom att enter dina personliga detaljer under, inklusive ditt förnamn, efternamn, företagsnamn, land och annan information.

Bluehost Create New Account

Under det kan du ändra Bluehost-planens månatliga betalningsperiod.

Som standard markeras 12-månaders webbhotell, vilket ger dig 75% rabatt på det ordinarie priset och kostar $1,99/månad (betalas i förskott).

Du kan ändra detta till en 36-månaders term som kostar $ 4.95 / månad (betalas i förskott). Den bästa Bluehost-rabatten är dock tillgänglig på deras årliga plan för Payment.

Bluehost Package Information

You will then see the total cost and your savings at the längst ner.

Det är så du kan vara säker på att den WPBeginner rabattkod för 75% rabatt har tillämpats utan problem.

Slutligen ska du ange dina betalningsuppgifter längst ner på vyn.

Du kan antingen betala med credit card eller PayPal.

Bluehost Payment Info

That’s all. Gå vidare och klicka på knappen ”Submit” längst ner på sidan för att slutföra ditt köp utan problem.

Vanliga frågor om Bluehost och Bluehost Coupon Code

Om du fortfarande letar efter More information, så här är några av de vanligaste frågorna (Vanliga frågor) om Bluehost rabattkod.

1. Vad är Bluehost, och vad erbjuder Bluehost?

Bluehost är ett företag som erbjuder webbhotell. De serverar din WordPress website åt dig så att den kan nås av människor över hela världen, när som helst på dygnet.

Alla websites behöver ett webbhotell och ett domain name.

Med vår exklusiva Bluehost-kampanjkod kan du få högkvalitativt webbhotell till ett fantastiskt pris.

Bluehost erbjuder upp till 75% rabatt på sitt vanliga pris för ditt första år. Du får även ett gratis domännamn och ett gratis SSL-certifikat med ditt paket för webbhotell.

Bluehost använder cPanel, den mest använda kontrollpanelen för webbhotell. Det gör det enkelt att hantera den eller de WordPress-webbplatser som du serverar på Bluehost.

2. Vilka planer kan jag använda Bluehost-rabatten på?

Vår Bluehost-rabatt fungerar inte bara på planer för delade webbhotell. You can also use it on their VPS hosting, dedicated hosting, WooCommerce hosting, and cloud hosting.

Allt du behöver göra är att besöka respektive pages för att köpa de olika typerna av planer för webbhotell baserat på dina behov.

3. Har Bluehost en pengarna-tillbaka-garanti?

Ja, det gör vi! Alla köp som görs med WPBeginners Bluehost kampanjkod kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du får full återbetalning utan att ställa några frågor.

Du får också 24/7 support från Bluehosts fantastiska kundtjänstteam.

Tänk på att registrering av domän, addons och email accounts ej täcks av denna garanti.

Bluehost låter dig dock överföra domäner till alla andra domänregistratorer.

4. Vilka är några av de bästa alternativen för webbhotell Bluehost WordPress?

Bluehost är den mest populära hosting providern och en av de WordPress kontrollerade hostinglösningarna.

Men om du fortfarande letar efter andra alternativ rekommenderar vi att du kontrollerar SiteGround, HostGator och GoDaddy.

Alla dessa webbhotell tillhandahåller prisvärda planer. Du kan också hitta rabattkupongkoder för SiteGround, HostGator och GoDaddy på WPBeginners kupongsida för webbhotell för WordPress.

5. Erbjuder Bluehost en säkerhetslösning?

Ja, Bluehost erbjuder SiteLock som en addon till ditt webbhotell. Activate skannar din website WordPress efter skadlig kod, skräppost och sårbarheter för att skydda din site från misstänkt aktivitet.

SiteLock fixar också grundläggande säkerhetsproblem automatiskt. För mer detaljer bör du kontrollera SiteLock tutorials på deras webbplats eller ansluta till deras support team.

6. Erbjuder Bluehost en dedikerad WooCommerce-plan?

Ja. Bluehost WooCommerce planer är perfekta för onlineföretag.

De levereras med en 1-click WooCommerce plugin installation och andra kraftfulla tools för att snabbt sätta upp din online store.

7. Erbjuder Bluehost rabattkuponger all tid?

Den exklusiva rabattkoden på upp till 75% Bluehost-rabatt för WPBeginners användare är ett tidsbegränsat erbjudande.

Bluehost erbjuder dock också kampanjkoder med begränsad tid under semesterperioden, gillar Black Friday och New Year.

8. Får jag en dedikerad IP med min Bluehost-plan?

Du måste köpa den dedikerade IP: n som en addon med din Bluehost-plan.

Om du inte köper en dedikerad IP när du köper Bluehost WordPress webbhotell, kan du köpa den senare från deras webbplats.

9. Kan Bluehost överföra min site från Blogger till WordPress?

Bluehost är ett webbhotell och de erbjuder inte någon lösning för att flytta din site från Blogger till WordPress.

Men du har tur. Här är en komplett Step-by-Step guide som hjälper dig att flytta din site från Blogger till WordPress utan att förlora ditt content och sökmotorsoptimering ranking.

Vi hoppas att du tyckte att vår Bluehost coupon code var till hjälp. På WPBeginner arbetar vi hårt för att förhandla fram exklusiva rabatter till våra användare.

Vänligen ta en titt på andra WordPress coupons och erbjudanden här.

Avslöjande: Vårt innehåll stöds av våra läsare. Det innebär att om du klickar på några av våra länkar, kan vi tjäna en provision. Se hur WPBeginner finansieras, varför det är viktigt, och hur du kan stödja oss. Här är vår editoriala process.

Den ultimata WordPress-verktygslådan

Få GRATIS tillgång till vår verktygslåda - en samling WordPress-relaterade produkter och resurser som varje professionell användare bör ha!