Trusted WordPress tutorials, when you need them most.
Beginner’s Guide to WordPress
WPB Cup
25 Million+
Websites using our plugins
16+
Years of WordPress experience
3000+
WordPress tutorials
by experts

SiteGround Kupong

Betyg:

SiteGround är en av de mest populära hosting providers för WordPress. De låter dig välja servrar från ett av deras flera datacenter över hela världen. Alla deras servrar är helt optimerade för WordPress hastighet och säkerhet. SiteGround erbjuder också automatiska uppdateringar av WordPress core och tillägg, ett staging area och Git-integrering, CDN, speciell ”SuperCacher”-teknik för att snabba upp din site, och högsta möjliga 24/7 customer support. SiteGround webbhotell är lämpligt för absoluta nybörjare såväl som WordPress-experter. Och det bästa är att WPBeginners användare kan få upp till 83% rabatt, ett gratis domain name och en gratis överföring av webbplatsen med vår SiteGround coupon code. Köp premium WordPress webbhotell för bara $2.99/mo.
Kupongkod
Klicka här
(klicka för att kopiera och öppna webbplatsen)

Hur man använder SiteGround Coupon Code?

Redaktionell anmärkning: Vi tjänar en provision från partnerlänkar på WPBeginner. Provisionen påverkar inte våra redaktörers åsikter eller utvärderingar. Läs mer om Redaktionell process.

WPBeginners exklusiva SiteGround Coupon code ger dig 83% rabatt och en gratis överföring av site på deras planer för webbhotell. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna under för att korrekt lösa in SiteGround coupon code. På så sätt får du maximal rabatt på SiteGround.

Först måste du besöka SiteGrounds website med hjälp av vår link. Efter det bör du klicka på knappen ”Get Hosting”.

SiteGround

Sidan kommer att hoppa ner till SiteGrounds planer för webbhotell. SiteGround erbjuder tre planer: StartUp, GrowBig och GoGeek.

Du får en enorm 83% rabatt, en gratis webbplatsöverföring, gratis SSL och mer på alla deras webbhotell planer med vår SiteGround kupongkod.

Dessutom tillåter GrowBig- och GoGeek-planerna dig att bygga så många websites som du vill.

SiteGround pricing plans

Alla SiteGrounds webbhotell inkluderar avancerade hanterade WordPress-tjänster som automatiska updates, premium support och WordPress SuperCacher, som vanligtvis bara finns i mycket dyrare hanterade WordPress-hosting-erbjudanden.

Klicka på knappen ”Get Plan” på den SiteGround webbhotell plan du gillar att köpa.

På nästa page skriver du in det domain name du vill använda, t.ex. www.example.com. Om du inte redan äger domain name kommer du att kunna add to your cart.

SiteGround erbjuder ett gratis domain name för WPBeginners användare.

SiteGround select your free domain

Därefter kan du gå vidare genom att klicka på knappen ”Fortsätt”.

You will be asked to enter your email address, password, and payment details to set up a new SiteGround account.

SiteGround enter your account and client details

Under ”Purchase Information” kan du kontrollera att din SiteGround-rabatt har tillämpats automatiskt.

Du kan välja att add to SiteGround Site Scanner övervakningstjänster till your purchase. Site Scanner är en bra idé om du inte kommer att använda en annan tjänst, till exempel Sucuri.

SiteGround pay now

Gå vidare och klicka på knappen ”Pay Now” längst ner på sidan för att slutföra ditt köp.

Vi hoppas att du tyckte att vår SiteGround coupon code var till hjälp. På WPBeginner arbetar vi hårt för att förhandla fram exklusiva rabatter till våra användare.

Vänligen ta en titt på våra andra WordPress kupongkoder och erbjudanden för fler bra fynd.

Avslöjande: Vårt innehåll stöds av våra läsare. Det innebär att om du klickar på några av våra länkar, kan vi tjäna en provision. Se hur WPBeginner finansieras, varför det är viktigt, och hur du kan stödja oss. Här är vår editoriala process.

Den ultimata WordPress-verktygslådan

Få GRATIS tillgång till vår verktygslåda - en samling WordPress-relaterade produkter och resurser som varje professionell användare bör ha!