Trusted WordPress tutorials, when you need them most.
Beginner’s Guide to WordPress
WPB Cup
25 Million+
Websites using our plugins
16+
Years of WordPress experience
3000+
WordPress tutorials
by experts

Domän.com Coupon

Betyg:

Domain.com är en populär tjänst för registrering av domäner och webbhotell. De gör det väldigt enkelt att searcha och registrera domain names. Domain.com erbjuder också skydd av domäner, SSL-certifikat, VPS webbhotell, webbdesign, ett WHOIS-uppslagsverktyg och mycket mer. De värdesätter din säkerhet, och det är därför som domän integritet rekommenderas för varje domän. Det bästa är att WPBeginners användare kan få 25% rabatt på domäner (extrafunktioner och addons som website builder och domänintegritet och -skydd) med vår exklusiva Domain.com coupon code. Så du får ett .com domain name för bara $8,99/år istället för $11,99!
Kupongkod
Nameboy
(klicka för att kopiera och öppna webbplatsen)

Hur använder man Domain.com Coupon Code?

Redaktionell anmärkning: Vi tjänar en provision från partnerlänkar på WPBeginner. Provisionen påverkar inte våra redaktörers åsikter eller utvärderingar. Läs mer om Redaktionell process.

WPBeginners exklusiva Domain.com kupongkod ger dig 25% rabatt på alla deras domäner, inklusive .com och .net domäner. Med den här rabatten kan du få ett .com domain name för bara $8.99. Allt du behöver göra är att följa våra instruktioner under för att korrekt lösa in Domain.com kampanjkoden så att du kan få den bästa rabatten på Domain.com.

Gå först till Domain.com website med hjälp av vår Link. Skriv in det domain name som du vill ha i search boxen.

The Domain.com website with search bar

Om ditt domain name är available läggs det automatiskt till i din cart.

Du kan också välja andra utökning av domäner här. You kan till exempel registrera både .net-versionen av din website och .com.

Klicka på knappen ”Fortsätt”.

Domain.com has added the domain to the shopping cart

Därefter ser du några addons som du kan köpa.

Om du inte vill ha någon av dem klickar du helt enkelt på knappen ”Fortsätt till fakturering”.

The domain addons available from Domain.com

Då kommer du till sidan Payment.

Innan du betalar måste du clicka på länken ’Have a Coupon’ och enter vår WPBeginner exklusiva Domain.com kampanjkod: nameboy.

The Domain.com billing and payment page

Click on the ”Tillämpa” button, and you should see a message confirming that your discount has been applied.

Du kommer också att se det rabatterade priset på det totala beloppet.

The discount for Domain.com is applied.

Note: Domain.com kommer att add to din valda domän till cart för en 2-årig term. Du kan ändra detta till 1 år om du vill.

You can also remove the domain protection, though this is not recommended. Du kommer att se en varning som uppmanar dig att bekräfta att du verkligen vill ta bort det.

Warning from Domain.com about removing the domain privacy & protection

Nu bör du se 25% rabatt tillämpas på ditt köp av din new domän. Om du valde ett .com domain name för 1 år, bör det nu kosta dig $8,99 istället för $11,99.

Din rabatt på 25 % gäller även integritet och skydd för domäner, som kommer att kosta dig 6,75 USD för ett år istället för 8,99 USD.

På vänster sida kan du enter din information om fakturering och välja om du vill betala med credit card eller PayPal.

The payment methods for Domain.com on the checkout page

Sedan kan du gå vidare och klicka på knappen ”Köp nu” för att köpa ditt domain name utan problem.

Vanliga frågor om domain names och domain.com

Om du fortfarande letar efter mer detaljer om Domain.com och Domain.com coupon codes, så är här några vanliga frågor.

1. Vad är ett domain name och hur fungerar det?

Ett domain name är adressen till din site på internet. Du kan köpa ett domain name genom ett företag som gillar Domain.com.

När du köper ett new domain name registrerar du det för en viss tidsperiod, normalt 1 eller 2 år. Du äger domänen under den perioden. Efter det kommer din domän att förnyas. Du måste förnya den om du vill behålla den.

2. Ska jag skaffa ett .com domain name?

Vi rekommenderar alltid att du skaffar ett domain name med utökning .com. Välj inte .net eller .org om det inte finns en god anledning att välja något av dem istället.

Folk kommer ofta inte ihåg din domän utökning och kommer att gissa .com. Dessutom har många telefoner en .com-knapp på tangentbordet. Detta gör det mycket lättare för användare att hitta din site om den är en .com!

Men du kanske vill köpa .net- eller .org-versionerna av din domän för att förhindra att någon annan använder dem. Du kan redirecta dessa till din .com website.

3. Hur mycket kostar ett .com domain name?

Normalt kostar ett .com domain name dig mellan $11,99 och $19,99. Priset varierar beroende på var du registrerar det. Med vår domän.com-deal kan du få 25% rabatt. Det betyder att du kan köpa en .com för bara 8,99 USD/år.

4. Hur kommer jag på ett bra domain name?

Det kan vara knepigt att välja ett namn till vår new website. Du behöver inte betala för dyra marknadsföringstjänster för att komma på idéer åt dig.

Istället kan du använda vår gratis generator för företagsnamn för att komma på det perfekta domain name.

5. Vad mer får jag med mitt domain name?

Domain.com erbjuder gratis tjänster som kommer med ditt domain name. Dessa inkluderar hantering av DNS, vidarebefordran av email, överföringslås, ett gratis SSL-certifikat och mycket mer.

6. Behöver jag både domain name och webbhotell?

Ja, du behöver både ett domain name och ett webbhotell. Ett webbhotell tillhandahåller utrymme för din site på sina stora dator servrar. Dessa servrar är anslutna till internet dygnet runt och de runkar speciell programvara så att din website fungerar som den ska.

Domain.com erbjuder planer för webbhotell. Vi föreslår dock att du använder ett av våra rekommenderade WordPress-värdar för att servera din website.

7. Gäller rabattkoden för hela webbplatsen?

Nej. Rabattkoden fungerar för att köpa en new domän från Domain.com. Den ger dig inte rabatt på Domain.coms webbhotell. Den är specifikt för registrering av domain name.

8. Kan jag få pengarna tillbaka om jag ångrar mig?

Nej, du kan inte få pengarna tillbaka för registrering av din domän. Så se till att du har skrivit ditt domain name korrekt innan du betalar för det.

Även om vissa webbföretag kan erbjuda en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti eller liknande, gäller detta inte för registreringar av domäner. Företaget måste betala en avgift för din räkning för att registrera din domän, och du kan inte få den återbetald.

9. Kan jag få ett gratis domain name?

Domain.com erbjuder ett gratis domain name med varje plan för webbhotell.

Men om du vill ha ett gratis domain name och webbhotell, rekommenderar vi att du använder Bluehost istället. De erbjuder WPBeginners läsare ett gratis domain name plus en enorm rabatt på deras planer för webbhotell. Du kan hitta Bluehost rabattkod här.

10. Hur skapar jag en website efter att ha köpt ett domain name?

Förutom ditt domain name behöver du ett webbhotell. Detta kan du köpa separat.

Du måste också välja en webbplatsbyggare som du vill använda för att skapa din website. Vi rekommenderar att du använder WordPress. Det är mycket kraftfullt och flexibelt men tillräckligt enkelt för Beginnare som inte är vana vid webbdesign.

Med WordPress kan du välja mellan massor av gratis och premium tillägg. Med dessa tillägg kan du göra saker som att gilla att skapa en website för e-handel.

11. Vad ska jag titta efter när jag väljer server?

När du väljer ett webbhotell är det viktigt att titta på de totala erbjudandena. Välj inte bara en ”ultra” eller ”deluxe” plan utan att kontrollera vad du får och om det är bra värde.

Detta innebär att du tittar på saker som upptidsgarantin, hur mycket bandbredd du kommer att ha och hur mycket diskutrymme du får. Du kanske också vill överväga saker som den typ av kontrollpanel som webbhotellet använder.

Vi hoppas att du tyckte att vår Domain.com coupon code var till hjälp. På WPBeginner arbetar vi hårt för att förhandla fram exklusiva rabatter till våra användare.

Vänligen kontrollera våra andra WordPress kupongkoder, erbjudanden och kampanjkoder.

Avslöjande: Vårt innehåll stöds av våra läsare. Det innebär att om du klickar på några av våra länkar, kan vi tjäna en provision. Se hur WPBeginner finansieras, varför det är viktigt, och hur du kan stödja oss. Här är vår editoriala process.

Den ultimata WordPress-verktygslådan

Få GRATIS tillgång till vår verktygslåda - en samling WordPress-relaterade produkter och resurser som varje professionell användare bör ha!