Trusted WordPress tutorials, when you need them most.
Beginner’s Guide to WordPress
WPB Cup
25 Million+
Websites using our plugins
16+
Years of WordPress experience
3000+
WordPress tutorials
by experts

Constant Contact Coupon

Betyg:

Constant Contact är en av våra högst upp rekommenderade tjänster för e-postmarknadsföring för användare av WordPress. Det gör att du enkelt kan skicka email, hantera email lists, skapa templates, automatisera email och mycket mer. Varje account ger dig tillgång till enkel tracking och report av email. You får också built-in social sharing tools, ett image library och 1 GB lagringsutrymme för yours egna filer. Av dessa skäl rankar vi Constant Contact som den bästa tjänsten för e-postmarknadsföring för småföretag. Det bästa är att WPBeginners användare kan save upp till 20% för de första 3 månaderna med vår Constant Contact kampanjkod.
Kupongkod
Klicka här
(klicka för att kopiera och öppna webbplatsen)

Hur man använder Constant Contact Coupon Code?

Redaktionell anmärkning: Vi tjänar en provision från partnerlänkar på WPBeginner. Provisionen påverkar inte våra redaktörers åsikter eller utvärderingar. Läs mer om Redaktionell process.

WPBeginners exklusiva Constant Contact kampanjkod låter dig få 20% rabatt på dina första 3 månader. Detta innebär att deras Standard plan bara kostar $28/månad istället för $35/månad. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna under för att lösa in Constant Contact kupongkoden på rätt sätt. På så sätt kan du få maximal rabatt på Constant Contact.

Först måste du besöka Constant Contact website med hjälp av vår länk. Lägg sedan till din e-post och klicka på knappen ”Registrera dig gratis”.

Constant Contact Website

Då kommer du till registreringssidan.

Nu måste du ange din email address, skapa ett password, lägga till ett telefonnummer och andra details.

Enter an email address and a password for your Constant Contact account

Klicka bara på knappen ”Fortsätt” för att fortsätta.

Constant Contact kommer att ställa några frågor om ditt företag för att bättre kunna betjäna dig. Du kan välja de bästa alternativen och klicka på ”Next”, som tar dig till sidan för kontot.

Nu ska du klicka på alternativet ”View Pricing” från det övre fältet på sidan.

Constant Contact Account Page

Här kan du välja ditt totala antal kontakter, välja en term för Payment och selektera en plan. You kan betala i förskott för den första månaden eller välja mellan 6-12 månaders planer.

Rabatten på 20% är giltig på deras Standard- och Premiumpaket med betalningsvillkor månadsvis, förskottsbetalning 6 månader och förskottsbetalning 12 månader.

Constant Contact Pricing Plans

After that, you can review your order details.

Eftersom du följde vår länk till ConstantContact.com, Constant Contact kampanjkod bör tillämpas automatiskt på din totala belopp.

Om kupongkoden inte finns där kan du manuellt clicka på länken ”I have a discount code” för att enter vår exklusiva Constant Contact rabattkod: AFFBN20

Constant Contact Pricing Overview and Coupon Code

Klicka på knappen ”Continue” för att gå till checkout page.

Nu kommer den att fråga om du vill välja en marknadsföringsplan med SMS, som kommer att vara en utökning av din plan för e-postmarknadsföring.

Du kan klicka på knappen ”Nej tack, kanske senare” för att hoppa över den.

Constant Contact SMS Pack

Efter det måste du välja en betalsätt och enter betalnings details.

You need also to enter your information om fakturering.

Constant Contact Checkout Page

Klicka på knappen ”Complete Purchase” för att köpa Constant Contact premiumpaket utan problem.

You can then visit your constantcontact.com account to launch your email marketing campaign.

Vanliga frågor om Constant Contact Coupons

Har du fortfarande frågor innan du löser in din Constant Contact kampanjkod? Låt oss ta itu med några av de vanligaste frågorna om Constant Contact.

1. Vad är Constant Contact?

Constant Contact är en tjänst för marknadsföring via e-post. It allows you to store the email addresses of your customers and prospects and send emails to them.

En bra e-postmarknadsföringstjänst som Constant Contact ger dig beautiful email template designs. Det låter dig automatisera din e-postmarknadsföring och växa din email list snabbare än någonsin.

2. Vad är email marketing och hur fungerar det?

Email marketing är en strategi som innebär att man skickar marknadsförings email till prospects och customers. En bra strategi för email-marknadsföring kan ha en ROI på 4400%! Det beror på att det allow dig att ansluta direkt till människor som är intresserade av vad du gör. Du kan sedan förvandla dem till lojala customers.

3. Hur använder man Constant Contact?

Constant Contact är en av de bästa tjänsterna för marknadsföring via e-post. Det erbjuder alla de digitala marknadsföringsverktyg du behöver för att tjäna pengar med e-postmarknadsföring. Det inkluderar automatiseringsverktyg för e-post, analys, gratis templates, signup forms för e-post och mer.

Det är enkelt att run din Constant Contact e-postmarknadsföringskampanjer. Drag and drop templates är enkla, även för Beginnare. Det finns även en app för mobilen så att du kan hantera din email-marknadsföring när du är på språng.

Constant Contact har också ett supportteam i världsklass som är tillgängligt via telefon, chattsupport och email.

4. Finns det ett cashback-erbjudande på Constant Contact?

Det finns ej en permanently gratis version eller plan för cashback.

Du kan dock prova Constant Contact utan att spendera något alls under deras gratis 60-dagars provperiod. Det finns inget köp nödvändigt.

5. Vad kostar Constant Contact?

Constant Contact’s månatliga priser börjar kl $ 12 för deras Lite plan. New customers kan få det för bara $ 10,20 / månad genom att gå igenom vår speciella kampanjlänk.

Constant Contact erbjuder också Standard- och Premiumpaket. Dessa inkluderar mer avancerade funktioner som automatisering av email, A / B-testning och mer.

Vi rekommenderar att du köper Constant Contact Standard plan. Den har 20% rabatt på månads-, 6-månaders- eller 12-månaders betalningstermer.

6. Är detta den bästa Constant Contact coupon som finns available? Finns det några andra Constant Contact-erbjudanden?

Vi ser alltid till att vi har den bästa Constant Contact rabattkoden för våra läsare.

Ibland kan du se en begränsad tid Constant Contact Black Friday, Cyber Monday, eller Memorial Day erbjudanden som är ännu bättre. Men detta Constant Contact kupongkod är en fantastisk affär som är 100% kontrollerad och fungerar året runt.

Obs/observera att våra rabatter ofta gäller specifika produkter eller planer. Den bästa rabatten kommer inte alltid att tillämpas på hela webbplatsen. Till exempel kanske Constant Contact-rabatten inte fungerar på deras planer för webbplatsbyggare.

7. Vem använder Constant Contact?

Constant Contact är inte bara för teknikföretag eller digitala marknadsförare som vill växa en enorm email list. Det är också ett bra alternativ för ideella organisationer, små återförsäljare, Amazon-säljare, online marknadsföringsbyråer och mer.

Eftersom Constant Contact har ett så bra värde är det överkomligt även för små företag. Om du bara vill skicka välkomst email och enstaka nyhetsbrev, då kan du använda Constant Contact.

Kanske engagerar du dig för närvarande i marknadsföring eller Advertising i sociala medier. Du kanske ej är säker på om du behöver email marketing. Men email-marknadsföring har vanligtvis en mycket hög ROI. Här på WPBeginner fann vi att vår email list ger 10 gånger högre konverteringar än våra kampanjer på social media.

Vi hoppas att du tyckte att vår Constant Contact kupongkod var till hjälp. På WPBeginner arbetar vi hårt för att förhandla fram exklusiva kampanjkoder till våra användare.

Vänligen ta en titt på våra andra WordPress högst upp kuponger och erbjudanden här.

Avslöjande: Vårt innehåll stöds av våra läsare. Det innebär att om du klickar på några av våra länkar, kan vi tjäna en provision. Se hur WPBeginner finansieras, varför det är viktigt, och hur du kan stödja oss. Här är vår editoriala process.

Den ultimata WordPress-verktygslådan

Få GRATIS tillgång till vår verktygslåda - en samling WordPress-relaterade produkter och resurser som varje professionell användare bör ha!