Trusted WordPress tutorials, when you need them most.
Beginner’s Guide to WordPress
WPB Cup
25 Million+
Websites using our plugins
16+
Years of WordPress experience
3000+
WordPress tutorials
by experts

Nextiva Kupong

Betyg:

Nextiva är den bästa tjänsten för VoIP och företagstelefoni i branschen. Över 100 000 företag över hela världen litar på Nextiva, och det finns goda skäl till det. Nextiva hjälper dig att få igång din tjänst för företagstelefoni. De ger dig ett gratis telefonnummer, routning av samtal, röstbrevlåda till text, onlinefax, customize hälsningar och mer. Och deras kundtjänst är fantastisk. Det bästa är att WPBeginners användare kan få Nextiva för bara $14,95/månad (21% rabatt) med vår Nextiva coupon code. New customers kan också få ytterligare rabatter på förbetalda paket med 24-månaders och 36-månaders kontrakt med hjälp av våra speciella Nextiva-kampanjkoder.
Kupongkod
KLICKA HÄR
(klicka för att kopiera och öppna webbplatsen)

Hur använder man Nextiva Coupon Code?

Redaktionell anmärkning: Vi tjänar en provision från partnerlänkar på WPBeginner. Provisionen påverkar inte våra redaktörers åsikter eller utvärderingar. Läs mer om Redaktionell process.

WPBeginners Nextiva kupongkod ger dig det bästa priset på deras fantastiska tjänst för företagstelefoner. You will get a gratis telefonnummer, anropsstyrning, röstbrevlåda till text eller email, och mycket mer för bara $14.95/månad. Allt du behöver göra är att följa våra instruktioner under. På så sätt kan du korrekt lösa in din Nextiva kupongkod för att få den bästa rabatten på Nextiva.

Gå först till Nextiva.com website med hjälp av vår link på WPBeginner. Detta tillämpar omedelbart de bästa priserna på hela webbplatsen.

The Nextiva promo code has been automatically applied

Nu rullar du ner till sektionen för priser och planer. Det erbjuder tre planer: Essential, Professional och Enterprise.

Du måste välja en plan och klicka på knappen ”Få en offert” under den för att fortsätta.

Pricing plans with the best Nextiva deal applied

Då kommer du till en page för registrering.

Här måste du ange ditt förnamn, efternamn, email address, telefonnummer, företagsnamn och antal anställda.

Det finns inget behov av att enter en Nextiva kampanjkod om du har följt vår länk till Nextiva website. De bästa priserna kommer att tillämpas automatiskt.

Entering your personal details so you can get the Nextiva deal

Note: Nextiva kommer att använda dessa detaljer för att kommunicera med you, så se till att du enter korrekta detaljer här.

Klicka på knappen ”Kom igång” för att fortsätta.

Nextiva Thank you page

Då visas sidan ”Thank You” och du får ett anrop från Nextivas säljteam. De hjälper dig att registrera dig, completed köpet och ordna med fakturering.

Vanliga frågor om Nextiva och VoIP

Här är några vanliga frågor om vår Nextiva rabattkod och kupong.

1. Vad är ett VoIP-telefonsystem för företag?

Istället för att betala för vanliga telefonsamtal kan du använda en VoIP-tjänst för att ringa anrop över internet. Akronymen VoIP står för Voice over Internet Protocol, ifall du undrar.

Det finns ett antal olika företag som erbjuder VoIP-system. Nextiva är en som vi verkligen rekommenderar. Du kan använda vår Nextiva-kampanjkod för att få deras bästa priser. Se bara till att du följer vår länk till deras webbplats, så kommer affären att aktiveras direkt.

2. Fungerar VoIP om mitt internet är nere?

Eftersom VoIP använder din internetanslutning kanske du är orolig för att missa viktiga anrop om din anslutning går ner. Detta kan vara ett stort bekymmer om du run ett litet företag eller om du är en tjänst provider.

Den goda nyheten är att Nextiva erbjuder mobilanpassad VoIP, så att du kan få anrop vidarebefordrade till din mobil. Du behöver inte missa ett anrop när du är på språng.

3. Hur mycket kostar Nextivas VoIP per månad?

Med hjälp av vår link, Nextivas Basic plan börjar från $14.95/månad (per användare). Detta specialerbjudande ger obegränsade VOIP-anrop för företag i USA och Kanada. Det är en fantastisk affär från Nextiva.

Det finns inga limits och inga minutavgifter. Du får också funktioner som samtalskö, röstbrevlåda till email, fax och mycket mer. Se till att du går igenom vår Nextiva kupongkodslänk för att få de bästa priserna automatiskt.

Det finns också upp till 27% rabatt på Nextiva Essential plan för 24 månader och 36 månader med förbetald betalning.

4. Vilka är de största fördelarna med Nextiva?

Nextiva ger dig ett fullt professionellt telefonsystem för kontor. Det används av småföretag och stora företag för att hantera anrop.

Nextivas planer ger dig obegränsade rikstäckande anrop med hjälp av deras VOIP-telefontjänst. Du får också en faxtjänst online.

Dessutom kan Nextivas molntelefonsystem fungera med dina befintliga telefoner.

Vill du ha mer saved? Genom att välja Nextivas årliga plan kan du save upp till 21% jämfört med att betala varje månad.

5. Vad erbjuder Nextiva i övrigt?

Nextiva har också NextOS-plattformen. Denna är utformad för att hjälpa ditt företag att växa. NextOS har en patenterad kundresemodell. Detta ger alla i ditt företag insikter i realtid om dina customers.

NextOS använder sig av artificiell intelligens (AI) och maskininlärning. Resultaten kan hjälpa you att förenkla din affärskommunikation.

Med NextOS kan du sätta upp ett premium centrerat call center. Detta innebär att anrop till ett enda nummer automatiskt kan distribueras till din valda grupp av agenter.

Du kan använda Nextiva Fax (även anropat Nextiva vFax) för att skicka fax över Internet.

Det finns också Nextiva Connect, som är en flexibel tjänst för vidarebefordran.

Dessutom har Nextiva ett vänligt support team som du kan kontakta genom att submit ett ärende, via chattsupport eller på telefon. Deras telefontider är kl. 05.00-18.00 måndag till fredag och kl. 06.00-18.00 på helger (tider i MST).

6. Erbjuder Nextiva en gratis provperiod?

Nextiva brukade erbjuda en begränsad gratis 30-dagars provperiod. Du måste registrera dig för ett fullständigt account för att prova deras telefonitjänst i business class.

Nextiva erbjuder dock en pengarna-tillbaka-garanti under dina första 30 dagar. Detta gäller endast under vissa omständigheter, så kontrollera villkoren.

7. Vem använder Nextiva?

Många olika företag använder Nextiva. Your company might be a SaaS startup. Eller kanske du skapar produkter för att sälja på Amazon och andra relaterade butiker. För alla sorters tjänster och återförsäljare kan dagens Nextivaköp vara det bästa tools du investerar i under hela året.

Vi hoppas att du tyckte att vår Nextiva rabattkod var till hjälp. På WPBeginner arbetar vi hårt för att förhandla fram exklusiva rabattkoder och fantastiska erbjudanden för våra användare.

Vänligen ta en titt på våra andra WordPress coupons och erbjudanden för fler bra erbjudanden.

Avslöjande: Vårt innehåll stöds av våra läsare. Det innebär att om du klickar på några av våra länkar, kan vi tjäna en provision. Se hur WPBeginner finansieras, varför det är viktigt, och hur du kan stödja oss. Här är vår editoriala process.

Den ultimata WordPress-verktygslådan

Få GRATIS tillgång till vår verktygslåda - en samling WordPress-relaterade produkter och resurser som varje professionell användare bör ha!